w h i p p i n g + p o s t

2015-07-21 @ 18:59:00
 
finns att köpa här 
 
Denna har vart min ett tag nu men har bara inte visat upp den. Är kär i denna tote, såså fin! Ville ha en brun skinnväska nu till sommarn så denna fick det bli. Hur nöjd som helst. Det ända tråkiga är att jag vart tvungen och beställa den från usa ovh blev såklart tvungen att batala tull också vilket man såklart helst hade sluppit menmen det är väl som det är.
 

i bilen

2015-07-21 @ 11:52:00
 
 
Just nu sitter jag i bilen påväg mot vårat sommarställe, därav detta halvtråkiga inlägg. Jag vet att jag kommer att ha internet där uppe men får se hur mkt tid jag kommer att lägga ner på att blogga då jag är där. Har nåt inlägg planerat men mer än så vet jag inte. Puss å hej
 
 

o d d m o l l y

2015-07-19 @ 16:07:00
 
 
Kär i denna bikini! Köpte den igår och längtar tills jag kan får använda den. Touche Eclat är en ljusreflekterande concealer vilket betyder att den fungerar lite som en highlighter vilket jag tycker är väldigt fint under sommaren. Jag trodde att jag bara köpte en men sedan när jag öppnade förpackningen så fick jag en liten överraskning! Köptes på ålandsbåten.

s v a r t / v i t t

2015-07-17 @ 18:22:00
 
 
top - asos / byxor - bikbok / skor - adidas 
 
VÄRLDENS mysigaste byxor

w a n t i e s

2015-07-15 @ 01:06:00
 
 
nr. 1, skor / nr. 2, clutch / nr. 3, solglasögon / nr. 4, örhängen / nr 5, top / nr 6, body soufflé
 
 
 

t r e t t o n d e j u l i

2015-07-13 @ 14:56:00
 
Imorse va jag en snäll flickvän och gick ner å fixa lite frukost. Först gjorde jag en äggröra med mozzarella och sparris och efter det stekte jag bröd vänt i ägg, strödde på socker å till det en massa bär och även färska stekta aprikoser. Sämst på å laga mat men de blev väl bra. Här är Sammi´s video som jag fick idéerna från.

2 f r å n A c n e

2015-07-12 @ 22:11:04
 
skin 5 used blue / skin 5 black 
 
Som jag skrev tidigare så köpte jag nya jeans från Acne. Jag köpte två par, bägge från deras skin 5 linje. På bilderna ser ni bara det ena paret men klickar ni på den ena länken så kan ni se det andra blåa paret. De är mina favoriter, perfekta blåa färgen, och perfekta passformen, älskaaar! Ni kommer att få se hur de ser ut också då jag lägger upp nå outfit med dem. Såhär i efterhand var de helt klart värda prislappen!

l e m o n a d

2015-07-12 @ 16:37:00
 
- Köpte mig en lemonad ifrån espressohouse, rekomenderas!
 
Idag for jag in till stan med min pappa, nu är jag hemma igen med en del nyheter till garderoben och även rummet. Jag köpte bl.a jeans från acne som jag tittat på ett tag, några fina, somriga plagg från Zara och även lite inredningsgrejer från designtorget. Allt kommer förmodligen å visas upp här på bloggen också men inte just precis nu.

Charlotte Tilbury & Byredo

2015-07-11 @ 19:56:00
 
 
Mitt sug efter å blogga kommer och går hela tiden men jag kände för att slänga upp ett inlägg just idag i vilket fall. Kanske en konstig start på en låååång paus men har nog ändå nu bestämt mig för att ta tag i bloggen ännu en gång. Kommer antagligen inte att blogga varje dag men lite nu och då, ibland antagligen lite mer och ibland lite mindre. Om man känner för att hålla koll så är bästa sättet att ta och följa mig på bloglovin.
 
Så jag satte ihop ett litet colage med fyra produkter jag suktar efter soso much. Parfymen såg jag för ett tag sen när jag var inne på NK, först föll jag för BYREDO´s förpackningar och när jag luktade på de olika parfymerna så föll jag för den som heter Flowehead, super somrig å bra! Och sen Charlotte Tilbury, alltså åå vad jag vill ha! Finns så många fina produkter hon gjort men dessa tre ovan är de högst upp på önskelistan. gråter över att allt är så pass dyrt dock. Hennes filmstar bronze & glow,  cheek to chic och supermodel body är de tre på bilden.
Och färgen på blushern som ni icke kan se är "first love", så fin. Någon dag ska jag investera iaf i någon av dessa superfina!